Tlf : +45 23 45 42 85 knudskerpensionistforening@gmail.com

RABATORDNINGER på Bornholm

opnås ved fremvisning af medlemskort.

Hvis der ikke er oplysninger om Danske Seniorer på bagsiden af dit medlemskort, kan du få det ombyttet hos os.

Svaneke Is

Få 3 kugler is, men betal kun for 2, gælder for medlem + op til tre personer. Normalpris vaffelis med 3: 45 kr. Medlemspris: 38 kr.

Svaneke Bryghus Restaurant

10% rabat på menukortet og tavlemenuer, når du viser dit medlemskort. Aftalen gælder hele 2018. Rabatten gælder ikke særtilbud og drikkevarer.

Bornholms Teater

Du får en teaterbillet til "gruppepris", også selv om du kun er en enkelt eller to, der vil i teatret. Rabatten gælder alle forestillinger på ¨Bornholms Teater. Du kan købe op til fem billetter til en forestilling. Eks.: normalpris 230 kr. medlemspris 180 kr. Kontakt: 56 95 07 32.

Rovfugleshow på Bornholm

Entre 80 kr. (normalpris 100 kr.)

Audiovox Hørecenter

10% rabat påhøreapparater (af egenbetalingen) op høreværn til fx jagt.

Butik Sommersted i Tejn

10% rabat på alt i butikken.

Og så kommer Cirkus Arena til Bornholm i juli 2018

I skal blot reservere billetterne i forvejen på telefon 4030 0102 (telefonen er åben dagligt kl. 11-17), og så skal I udfylde en Arena/DanskeSeniorer blanket, som I skal aflevere ved afhentning af billetterne.

I finder blanketten ved at klikke HER

Det gamle Posthus i Allinge

Gratis Irish Coffee, når man bestiller fra det almindelige a la carte kort (ikke skiltetilbud).

Tilbuddet gælder nu og til og med 10. juni og igen fra 1. august og året ud.

Dinitrol center Aakirkeby, Rønnevej 111, 3720 Aakirkeby

15 % rabat ved køb af rustbehandling (komplet Dinitrol behandling)

Design & Hosting by Macrocom